lauantai 18. tammikuuta 2014

Uusi vuosi 2014 ja köydenpunojilla uudet kujeet :)

 

Oppimisen ohjaaminen opintojakso polkaistiin käyntiin ja opintopiirimme vastaa tästä seitsemän opintopisteen laajuisesta opintojaksosta.

Olemme suunnitelleet opintojaksoa toki myös viime vuoden lähipäivien puitteissa, mutta pääsääntöisesti Lync-palavereiden ja facebookin avulla -myös puheluita on otettu useaan otteeseen.

  • hedelmällinen ja hauska opintopiirimme: Katja Nurminen (floristiikka-Ahlmanin koulun Säätiö) / Katja Mäkinen-Leivo (logistiikka-ala -Forssan ammatti-instituutti) / Matti Keinonen (teknologiapalvelut-Länsi-Uudenmaan aikuisopisto) / Pertti "Pepe" Puhakainen (palveluliiketoiminta ja liiketalous-Länsi-Uudenmaan aikuisopisto) / Taina Kunttu (yrityspalvelut-Länsi-Uudenmaan aikusopisto)
  • opintojaksomme käsittää neljä lähipäivää etäjaksoineen
  • koko opettajaopiskelijaporukkamme (köydenpunojat) on koulutuksen alussa jaettu opintopiireihin (vastaavat eri opintojaksoista) ja opintopareihin (vastaavat oppimiskysymyksiin)
  • viime vuoden lopulla esittelimme opintojaksomme sisällön ja ammattitaitovaatimukset köydenpunojasakille ja jaoimme oppimiskysymykset joihin opintoparit valmistautuvat etäjaksoilla vastaamaan
  • lähipäivillä parit esittelevät (opettavat) oman oppimiskysymyksensä kaikille köydenpunojille

Tämä blogi käsittelee mm. lähipäivillä läpi käytyjä oppimiskysymyksiä. Kovasti toivomme kommentointeja lukijoilta!

 

3 kommenttia:

  1. Opintopiirinne asenne on erinomainen. Kiitos vielä siitä, että annatte meille muille mahdollisuuden tulla katsomaan oppilaitostanne, oppimisympäristöjänne ja opetustanne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se hienoa esitellä uusia tiloja ja opiskelijoillakin oli uudenlaista toimintaa :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista